Conference Schedule

DAY 1

TIMEDAY 1: NOVEMBER 2, 2022DURATION
8:30 – 9:30Doors open: Registration and mingling
9:30 – 10:00Opening remarks and ceremony30 mins
10:00 – 11:00Morning plenary: The Power of Networks60 mins
11:00 – 11:15Transition break15 mins
11:15 – 12:15Advocacy and policy stories from the frontlines60 mins
11:15 – 12:15Decent Work: Recruitment and retention to advance racial justice and equity60 mins
11:15 – 12:15Breakout session60 mins
11:15 – 12:15Harnessing nonprofits’ economic power to build community wealth (workshop)60 mins
12:15 – 1:15Lunch and networking with live art by Hana Shafi60 mins
12:30 – 1:15Legal Information Booth45 mins
1:15 – 2:15Afternoon plenary: Nonprofits’ role in (de)polarizing our communities 60 mins
2:15 – 3:15Transition break 
2:30 – 3:15Legal Information Booth45 mins
2:30 – 3:00Ask Me Anything (AMA) Sessions30 mins
3:15 – 4:45Open and equitable: Creating a data strategy for Ontario’s nonprofits90 mins
3:15 – 4:15Fireside Chat with Cathy Taylor and Dr. Notisha Massaquoi60 mins
3:15 – 4:15The state of public opinion and how to change it60 mins
3:15 – 4:15Building fundraising capacity, even during tough times60 mins
4:45 – 5:00Day 1 closing plenary15 mins
5:00 – 6:00Conference reception 
5:00 – 6:00Networking Session for Black, Indigenous, and racialized attendees

DAY 2

TIMEDAY 2: NOVEMBER 3, 2022DURATION
8:45 – 9:30HUB: Interactive Open House45 mins
9:00 – 10:00Membership breakfast 60 mins
9:00 – 10:00Registration and mingling
10:00 – 11:00Opening plenary: What does the future hold if the nonprofit sector reimagines leadership?60 mins
11:00 – 11:15Transition break15 mins
11:15 – 12:15Reimagining Governance: Stories from our journey and tools for the future 60 mins
11:15 – 12:15Breakout Session60 mins
11:15 – 12:15Breakout Session60 mins
11:15 – 12:15Workshop60 mins
11:15 – 12:15They were the seeds: Education through beading (activity)45 mins
12:15 – 1:30Lunch and networking60 mins
12:45 – 1:15Ask Me Anything (AMA) Sessions
1:30 – 2:45Visioning a future beyond the HR crisis45 mins
1:30 – 2:45Breakout Session30 mins
1:30 – 2:45Building a narrative for change (workshop)90 mins
1:30 – 2:45They were the seeds: Education through beading (activity)60 mins
2:45 – 3:00Transition break
3:00 – 4:00Conference closing plenary and remarks60 mins
Digging in with ONN is a Decent Work podcast series.
Access all episodes
Digging in with ONN Logo
A newsletter with public policy updates & network highlights.
Subscribe now
Email graphic